3/16/2009

Söndag å Måndag

Igår var Martin uppe på taket för att skotta av lite. Tror det var en meter nästan längst ner på kanten. Har blivit så tung snö nu när det börjar tina lite ochså säger dom att det ska snöa nu i veckan igen...blä!! Nä nu kan det bli sommar och stekhett=)
Jag var hos Lollo och hjälpte henne tapetsera sovrummet igår. Skitsnygg tapet med snirklar i silver. Blev jättefint där. Dom hade gjort ett svävande skåp i sovrummet av gammal köksinredning. Jättesnyggt!! Man blir lite avis faktiskt=)
Idag ska vi åka och gratta Håkan "Martins pappa" Tror han fyller 56?? kanske. Vet inte vad vi ska köpa, kanske nåt på musikaffärn.
Syrran hade tänk att komma o hälsa på me barna idag, men nu har alla fått magsjuka igen och jag har verkligen ingen lust att bli smittad igen. Haft magsjuka två gånger i vinter. Har aldrig haft det förut, men nu vet jag hur roligt det är. Skulle inte vara så roligt att ligga på förlossningen med magsjuka heller. Hade mycket förvärkar inatt och imorse, men nu har det gått över. Har inte tid att få nu, måste hinna med en massa saker innan=)

Inga kommentarer: