2/03/2011

2 års trotset=(

En till skylt jag gjort idag.
Äntligen äter William!!=) Han har inte ätit på 4 dagar. Tror att det varit tänderna som spökat för han har haft diarre också. Igår ville han inte ha frukost och inte lunchen heller. Idag ville han inte ha frukost men sen har han ätit och nu ikväll hade han en väldans aptit=)
Han har även kommit i 2 års trotset, så det är jätteroligt emellanåt.....not! Allt man säger så får man ett nej tillbaka eller en smäll. Är nog rekord på att skicka han på rummet snart. Emellan alla raseriutbrott så kan han vara hur go som helst men tyvärr är det inte allt för ofta just nu. Tur att det går över nån gång. Bättre att han har 2 års trotset nu än att han ska ha det när nästa lilla knyte kommer. Idag har jag hållit på med en hemsida. Det tar tid för det är så mycket att lägga in och förstå. Ikväll var Camilla & Vincent här på fika. Wille blev superglad när Vincent kom=)
Kollar just nu på "I rymden finns inga känslor" Roligt med en film som är inspelad här i Sollefteå=) Imorgon blir det kyrkis så Wille kan leka av sig lite. Håller bara tummarna för att han kan bete sig.
Nu ska jag göra kväll...godnatt.

Inga kommentarer: