3/16/2011

Full rulle idag + världens vackraste väder=)

Mamma
Vår furudröm;)
William myser i badkaret innan uppstigning.

Mamma sov över hos oss natten till idag. Imorgon ska hon på avd 14 för uppkoll innan operationen som är på Måndag. Tror hon är väldigt nervös så jag hoppas allt flyter på smidigt så det inte blir nåt fel. Har börjat grunda alla köksstommar och luckor. Målar bara ramen på luckorna för skivorna innanför ska bytas till Mdf pärlspont. Ska bygga en vinsamlingshylla och sen ska vi även lista hela vägen upp till taket så man slipper utrymmet som bara är en dammsamlare + att det ger intrycket av högt i tak. Sen ska ön i köket ändras och bli en stor fyrkant istället för avlång. Blir även då bättre plats i "vardagsrummet" För nu sticker ön ut alldeles för långt. Skulle vilja ha tag på nåt skåp med en massa smålådor som man kan ha under ön.

Ikväll har vi haft besök av Lollo...alltid lika roligt att sitta och prata med henne=) Sen ikväll har vi även varit och grattat Willes Farfar Håkan på hans födelsedag. God tårta och fika bjöds det på så nu är man mättad för ett tag framöver=) William gav Farfar en chokladkaka och av oss fick han en massa korsord, sudoku och en Triss.
Imorgon ska jag på MVC för koll. Man håller tummarna för att allt är bra=)
Godnatt på er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hopp! Vilken fin bild på din mamma! Ska bli skoj att se resultatet i köket. Kommer hem vid månadsskiftet och hoppas jag får träffa er. Kram /TN