6/06/2009

Sen Lördagkväll

Oj oj oj är vääldigt trött nu efter en dag med tapetsering och målning m.m. i Williams rum. Ska lägga ut bilder sen. Kvar att göra är att lägga golv och lista. Måste bara ha lite mer pengar först, så man kan köpa golvet. Blir nog nåt billigt från Ikea. Dom är ju fina och det kommer ju ändå inte va mycket slit på golvet i hans rum. Tror det blir deras ekgolv. Idag fick Wille ännu ett paket av gudmor=) Jättefina kläder. Ska fota han när han har dom på sig efter badet imorgon. Just nu ligger han bredvid mig i babysittern och ser jättetrött ut. Alldeles rödögd är han stackarn. Han har sina rutiner nu med att somna klockan 23, sedan vakna klockan 03 och klockan 06 för att äta och sedan somna om till klockan 08. Han är väldigt snäll och en liten sjusovare som mamma och pappa=)
Måste sätta fart med en födelseannons och tackkort!!! Är alldeles för sent ute, men tycker tiden gått så fort! Han är redan över sex veckor gammal.
Imorgon ska jag ta en heldag och städa. Behövs verkligen=) Fy va det ser ut här nu när jag prioriterat att göra klart hans rum först.
Är supertrött nu så godnatt på er!

Inga kommentarer: