6/01/2010

Fullt upp hela tiden



Igår ringde Felicia och ville att jag och Wille skulle komma på fika, så vi for dit en sväng. Annars har jag jobbat mest och om jag inte gjort det så har det varit fullt upp med William så det blir inte mycket bloggtid. Ikväll har vi grillat och haft besök av Mattias & Cicci. Imorgon tänkte jag elda lite skräp, och fara ner och måla en soffa som kommit in. Den ska bara va ljusgrå så det går nog ganska fort. Sen ska en klocka och en barnstol målas så det är ganska mycket att göra. Jobbar nu på Fredag - Lördag också på Skärvstagården. Usch.....alla andra verkar tycka att det är skönt att börja jobba efter mammaledigheten, men jag får bara ont i magen. Hatar verkligen att jobba inom vården.....synd att man valde fel utbildning=( Jag älskar att va hemma. Skulle kunna va hemma hur länge som helst. Saknar verkligen inte att jobba där. Kanske dax att göra nånting annat än vården. Till hösten ska jag ta tag i saken å försöka få någon annan inriktning.
William har bara sovit 20 minuter under dagen idag så han var så trött så han somnade på golvet. Det var bara att bära han till sängen klockan 20 redan. Annars brukar han vara vaken längre. Stackaren har haft så fullt upp idag och krattat i rabatten och kastat stenar i grusgången. Han ser ut som en liten gubbe i sina hängselbyxor=)
Det är konstigt va snäll han är när bara Martin är hemma, men när jag har han så är han mycket gnälligare. Varför ska mammorna alltid få gnället och papporna verkar ha det lättare??? Nu ska jag lägga mig så godnatt på er.

Inga kommentarer: