3/22/2012

Jobbigt att söka jobb.

Sjukt dålig på att uppdatera bloggen men blir väl så med 2 barn. Har iaf. sökt 14 jobb och idag varit på arbetsintervju för personlig assistent. Ska få svar imorgon och hoppas verkligen på att jag får det!!! Arbetar i så fall dygn från påsk till jul. 
Aurora har nu fått 2 tänder till nere så nu har hon 4 nere och 1 uppe=) Märks när de är på väg för hon får svårt att sova. Idag har hon sovit ca 1 timme på hela dagen. Hon börjar nog snart gå för nu släpper hon bordet och står själv väldigt ofta=) 
Tänk att de snart fyller år! Va fort det går. William blir 3 år och Aurora 1 år. Ska åka till Birsta i slutet av månaden och handla alla presenter. Wille har önskat sig garage till bilarna, bärgaren från Disneys Cars och en massa bilar såklart "helst hållbara för hans ålder enligt mamma" Han skulle även behöva bilbana, matgrejer till köket, stolar + bord till rummet m.m Jag tänkte försöka fixa hans rum nu till födelsedagen.
Aurora önskar sig inget än men skulle behöva kläder i strl 74-80.

Äntligen börjar det bli vår!=) Så härligt att man snart kan ut och springa. Har hållit på med vikten sedan nyår och gått ner 6 kg. Bättre att ta det lugnt och få en vikt som stannar än stressdieta och gå upp fort igen.

Sötskruttarna våra=)





Inga kommentarer: