5/28/2011


Igår fick Wille en fyrhjuling av oss. Den är lite för stor för han men han växer väl i den ganska snabbt. Han tycker den är jätterolig=) Var jättetråkigt väder igår så jag Wille & Aurora for och hälsade på lite folk och efter det for vi hem så Wille & Martin kunde meka ihop fyrhjulingen.
Idag har det varit ganska fint väder så vi har varit på stan en sväng och sen in till Willes gammelfarmor för att gratta henne på födelsedagen. Efter det for vi till Mattias & Cicci för att grilla och umgås. Martin har farit ner med dom på stan för att festa lite nu när det är Big Meet. Jag for hem vid halv 9 med Wille & Aurora för att göra dom klara för sängen.

Typiskt att det alltid är mer gnäll när man har dom själv..... Wille busade och Aurora hade kissat och skitit ner sig och efter en nybytt blöja och pyjamas så sprakade det till ordentligt så det var bara att byta på henne igen. Så byter jag på Wille som skitit ner sig och sätter på han pyjamasen, ger fika och borstar tänderna under tiden som Aurora gnäller efter uppmärksamhet......efter ett tag så tar han ner näven i blöjan och fiskar upp en massa bajs. Torkar snabbt av han innan han hinner kleta och direkt efter så gör han samma sak igen, säger -blä och kletar på tv-bänken!!!! Tror ni man blir tokig. Ikväll har de verkligen bytt av varandra för att ge mamma mer jobb. Aurora hade samtidigt magknip och ville ligga i famnen hela tiden....Wille ville sova och hålla handen. Inte lätt att hålla i båda samtidigt. Man skulle haft mer än heltidslön för att vara hemma med 2 barn. Man försöker så gott man kan att ge båda lika mycket uppmärksamhet men ibland känns det som man inte räcker till.

Nu har båda somnat efter en massa spring och jag har tagit in tvätten som blev nerregnad, satt igång en ny maskin och burit in pellets så nu ska jag bära in Aurora till sovrummet och sen får det bli godnatt för oss.

Inga kommentarer: